Onderscheidingen
2024 National Wine Challenge - Dubbel Zilver
Proef notities
In 2013 maakten David Finlayson en zijn dochter Dani, naar wie de wijn is vernoemd, met hun eerste samenwerking een natuurlijke zoete wijn op Edgebaston met behulp van geselecteerde delen van de wijngaarden Semillon en Sauvignon Blanc op het terrein.
Blend Informatie
Sauvignon Blanc 40%, Semillon 40% en Muscat Blanc 10%
In de wijngaard
Druiven werden elk jaar seperaat uitgespreid om te drogen of edelrot te ontwikkelen op de wijnstokken die het meest geschikt leken voor de vereiste rijping.
Over De Oogst
Met de hand geoogst, gekneusd en 24 uur op de schil laten weken. Geperst in een mandpers. Vergist in oud Frans eikenhout en gedurende 5 jaar gemengd in een solera-gestileerd systeem voordat het wordt gefilterd.
Aanvullende informatie
Deze wijn betekent iets heel speciaals voor mij als wijnmaker en maakt deel uit van mijn reis in het leven en wijn in Zuid-Afrika, vandaar de naam, Camino Africana, "The African Way"